Massage workshop

Wil jij samen met je partner of vriend(in) leren hoe je iemand een heerlijke massage kan geven?

 

In een vier-en-een-half uur durende workshop leer je de fijne kneepjes!  In mijn praktijk krijgen jullie basisinformatie over masseren, ontvang je een massage en leer je hoe je iemand anders kan masseren.

Je oefent op- en met elkaar, dus je leert niet alleen hoe je kan masseren, maar ontvangt zelf ook een lekkere massage. 

In deze workshop ligt de nadruk op een rugmassage.

Het is ook mogelijk een vervolg te geven aan de workshop, in overleg. Dan kan je bijvoorbeeld leren hoe je een afgestemde en heerlijke massage van elkaars benen, bekken, hoofd/nek/schouders of buik kan geven.

 

Je leert een aantal basistechnieken, do's and dont's van het masseren en ontvangt een uitleg over massage en de behandelde massagegrepen in een reader. De nadruk van deze workshop ligt op écht contact maken met elkaar, hoe je kan masseren op een manier dat het ook voor de masseur leuk is om te doen en hoe je een massage kan geven die gemakkelijk een uur kan duren, zonder het gevoel te hebben dat je er moe van wordt of het saai is. Ook maak je contact met jezelf via massage, en, als daar behoefte aan is, via een korte meditatie.  Ik heb inmiddels al heel veel partners, en ook moeders en dochters en vriendinnen geleerd hoe ze elkaar een fijne, afgestemde massage kunnen geven. Het is ook een erg leuk cadeau om aan je partner (en stiekem dus ook aan jezelf ;) te geven.

 

 

Ik geef de cursus bij voorkeur op zondag. Super relaxed de week in! Maar een andere dag kan ook natuurlijk.

 

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Een workshop van 4,5 uur kost €112,50 per persoon (dus €225 in totaal). Dit is inclusief gebruik van massageolie, fruit, thee/koffie.