Ontspanningsmassage

 

In een ontspanningsmassage kan je diepe ontspanning bereiken. De massage bevordert je bloedsomloop, vertraagt je hartslag, verlaagt de spierspanning, het verlaagt de stresshormonenspiegel en dat verhoogt de weerstand. Veel van mijn cliënten geven aan dat ze in een soort schemergebied tussen slaap en bewustzijn terecht komen, waarin er een heel puur en direct contact is met hun lijf en hun gedachten en emoties. Mensen geven vaak aan dat ze zich weer voelen stromen, weer ruimte krijgen voor creativiteit, zich ontwapend voelen. Je bent welkom om te voelen wat een ontspanningsmassage met jou doet. 

Kenmerkend voor mijn massages zijn rust en volle aandacht.

 

Een ontspanningsmassage begint altijd met een kennismaking om af te stemmen waar je behoefte aan hebt. Vanuit deze kennismaking ontstaat een veilige bedding, zodat jij je veilig voelt en écht kan ontspannen.

Ik kan elk gebied van je lichaam masseren. Samen bespreken we waar je behoefte aan hebt, of dat ik intuïtief mijn handen mag volgen. Na afloop van de massage is er ruimte om rustig bij te komen, voordat je weer het dagelijks leven in gaat.

 

De gehele sessie duurt 90 minuten en kost €75.

 

Als je behoefte hebt aan meer tijd, kan je ook kiezen voor een XL-sessie van 2,5 uur. Klik hier voor meer informatie.