ZWANGERSCHAPSMASSAGE

 

 

 

Als je zwanger bent is dat een hele bijzondere periode in je leven. In jouw lichaam groeit een nieuw mensje. En jij groeit naar het moederschap. 

De veranderingen in je lijf op emotioneel, hormonaal en fysiek gebied zijn groot. Een massage kan je vermoeide spieren ondersteunen, en zorgt voor balans in je lichaam. Ook kan het een moment zijn om heel dicht en in stilte in contact te komen met je lijf, de plek die nu zo belangrijk is voor de ontwikkeling van je kindje.

 

Massage zorgt voor ontspanning, en een ontspannen lichaam met een laag stressniveau is het beste voor de ontwikkeling van je baby.

 

Veel vrouwen werken tot ver in de zwangerschap, of zijn al moeder. Het kan dan voelen alsof de zwangerschap er een beetje tussendoor glipt. Massage kan een moment zijn om helemaal te ervaren wat er in je lichaam gebeurd.

 

Ik werk met de beste tafel op gebied van zwangerschapsmassage: de prenatal tafel van Custom Craftworks. Hierin zitten uitsparingen voor je borsten en je buik. Voor veel vrouwen is het heerlijk om eindelijk weer eens op hun buik te liggen.

 

In overleg bepalen we samen waar je gemasseerd wilt worden. Als je twijfelt of massage goed voor jou is tijdens je zwangerschap, bijvoorbeeld omdat je klachten hebt als hoge bloeddruk of zwangerschapsdiabetes, overleg dan eerst met je verloskundige of gynaecoloog.

 

 

 

Een zwangerschapsmassage is een heerlijk kado om aan je zwangere vrouw, vriendin, collega of dochter te geven.