Ervaringen van cliënten:


Sinds kort is het mogelijk om je ervaring te delen. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf ook fijn vind om ervaringen van andere mensen te lezen voordat ik iets ga doen. Dus als je iets wilt delen over de massage, wees vrij om hieronder te schrijven. Het kan ook anoniem, dan vul je bij 'naam' in 'anoniem'.

Mocht je niet tevreden zijn over een massage: ik leer heel graag en hoor het liefst per telefoon of e-mail wat het maakte dat je niet tevreden was.

 

Hieronder lees je een aantal ervaringen van mensen die bij mij zijn geweest.


Commentaren: 5
 • #5

  Monica (maandag, 11 juni 2018 15:46)

  Mijn vriend en ik hebben een ontzettend leuke massage workshop bij Daphne gehad! We hebben heel veel geleerd en het was heel gezellig en toch ontspannend, zeker een aanrader!

 • #4

  Ramona Smith (donderdag, 14 december 2017 14:35)

  Al meerdere heerlijke massages gehad van Daphne! De massages zijn vol aandacht en brengen mij weer tot mezelf. Laatst ook de diepe bindweefselmassage geprobeerd en sindsdien geen bovenrug klachten meer.
  De ontvangst is heel prettig en na de massage kon ik even bijkomen met een kopje thee. Dat vond ik heel fijn. Kortom een aanrader!

 • #3

  Sabine (maandag, 04 december 2017 10:47)

  Daphne is een masseuse met dat beetje extra. Doordat ze met veel bewustzijn en aandacht aanraakt, is het mogelijk om zelf ook met aandacht en bewustzijn bij je lichaam te zijn. Het is bijzonder te merken dat je daardoor niet alleen met lichamelijke sensaties, zoals pijn, in contact komt, maar ook wat er achter die pijnlijke spieren zit. Ze neemt je dus een stukje mee naar de oorzaak en dat is fijn!
  Ik ervaar haar massages als heel prettig, zacht maar ook krachtig. Ze werken zeker langer door dan de gemiddelde massage. Wat ook fijn is, is dat de massages in een prettige ruimte worden gegeven en Daphne een lichte, maar bewuste vrouw is met wie het prettig voor- en napraten is.

 • #2

  Eva (donderdag, 30 november 2017 19:04)

  Daphne biedt meer dan alleen een fijne massage. Ze neemt echt de tijd voor je en biedt je een luisterend oor. Daphne voelt goed aan wat je nodig hebt en laat dit terugkomen in de massage. Naast de verschillende technieken die ze gebruikt, merk je dat Daphne haar volle overgave in de massage verwerkt. Ik voel me na elke massage erg blij en bovenal geeft Daphne mij het contact met mijn eigen lijf en dus ook met mijzelf terug.

 • #1

  lies (woensdag, 01 november 2017 14:34)

  Daphne geeft massages met aandacht, zachtheid en kracht. Ze voelt je lichaam goed aan en speelt erop in. Ik vind haar vaardig en kundig. een aanrader!