Wat kan je verwachten?

 

Ik ontvang je in de massageruimte van Yogaya of op een andere locatie, zoals afgesproken, bijvoorbeeld bij je thuis (alleen zwangerschaps- en babymassage).

We hebben, afhankelijk van de massage die je kiest, een kort of langer voorgesprek. Dit is belangrijk omdat ik er dan achter kan komen of er sprake is van (plaatselijke) contra-indicaties. Ook bespreken we waar er extra aandacht nodig is.

Vervolgens mag je plaatsnemen op de massagetafel, word je toegedekt en begint de massage.

Na afloop van de massage is er nog ruimte om over je ervaringen te praten.

In de woonkamer van Yogaya kan je nog even bijkomen met een kopje thee voordat je 'de wereld' weer in gaat.

 

En wat kan je van de massage verwachten:

 

Tijdens de massage ervaren de meeste mensen een diepe ontspanning. Vanuit ontspanning kàn er ruimte ontstaan, zowel lichamelijk als geestelijk. Een ontspannen lichaam draagt een ontspannen geest, en er ontstaat ruimte voor creativiteit, stroming, geluksgevoel, opgewektheid. Maar ook gebeurd het regelmatig dat je echt aangeraakt bent. Je kan je na afloop van de massage kwetsbaar of trillerig en soms zelf verdrietig voelen.

Alles is welkom, ervaar je lichaam en probeer zonder te oordelen te kijken wat er gebeurd. Vertrouw er op dat je lichaam altijd op zoek is naar balans. Verwelkom elke emotie, geef het de ruimte en ervaar dat het weer plaats maakt voor een volgende emotie of gevoel.

In het hoofdstuk visie kan je meer lezen over mijn ervaringen met massage.