CONTACT

 

 

Je kunt mij bereiken via 06-18086800 of stuur een mailtje naar info@hierbenjij.nl

 

Als ik niet in de gelegenheid ben mijn telefoon op te nemen kan je een voicemail inspreken. Ik bel je dan zodra ik kan terug.

Ik beantwoord mails binnen 24 uur, maar waarschijnlijk al veel sneller.

 

De massages vinden, tenzij wij anders hebben afgesproken, plaats in de praktijkruimte van yogaschool Yogaya. Het adres van Yogaya is Westerkade 23, 3511 HB te Utrecht. ('s Vrijdags masseer ik op Rotsoord 20, 3523 CL te Utrecht. De ingang is tegenover de Pastoe en HKU, daar loop je door het hek en zie je de praktijkruimte aan je linkerhand).

 

 

 

 Heerlijk bij de warme pelletkachel op Rotsoord!

Je kan ook contact opnemen via onderstaand formulier:

 

(Let op! Soms komt mail afkomstig van hierbenjij.nl in de SPAM terecht. Als je een antwoord van mij verwacht en niet krijgt binnen 24 uur, kan het zijn dat deze in je spam-box terecht is gekomen)

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Ik ben niet actief op Facebook, Twitter en andere social media.