CONTACT EN INFORMATIE 

     

 

Beschikbaarheid

 

 

Woensdag : Integral Pelvic Therapy bij Dana Centrum, Boulevard 19, Zeist.

 

Donderdag en vrijdag: Integral Pelvic Therapy, massagetherapie en individuele opstellingen op de Kampweg 10a, Doorn.

 

Andere dagen zijn incidenteel, en in overleg, mogelijk op beide locaties. 

 

 

Afspraak maken?

 

Als je een afspraak wil maken voor de locatie in Doorn (Kampweg 10a, Doorn) kan dat via info@hierbenjij.nl, via 06-18086800 of via het contactformulier

 

Als je een afspraak wil maken voor IPT op de locatie Zeist (Dana Centrum, Boulevard 19, Zeist) klik hier of neem direct contact met mij op via 06-18086800 of info@hierbenjij.nl

 

Als je wil overleggen of IPT of een andere behandelmethode iets voor jou is, of voor intercollegiaal overleg:

 

Je kunt mij bereiken via het contactformulier,  bellen naar  06-18086800 of stuur een mailtje naar info@hierbenjij.nl  

 

 

Als ik niet in de gelegenheid ben mijn telefoon op te nemen kan je een voicemail inspreken. Ik bel je dan zodra ik kan terug.

Ik beantwoord mails binnen 24 uur, maar waarschijnlijk al veel sneller.

 

 

Bereikbaarheid

 

Dana Centrum is bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is volop gratis parkeergelegenheid voor je auto op het terrein van het pand. Mocht deze toch vol zijn? In de omliggende straten kan je ook gratis parkeren. 

 

Kampweg 10a in Doorn is bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren in de directe omgeving (in het winkelgebied) is gratis, met blauwe parkeerkaart en maximaal 2 u. Net buiten het winkelgebied ( op een paar minuten lopen rondom de praktijk) kan je onbeperkt gratis parkeren.

 

Annuleren van een afspraak kunnen tot 48 u voor aanvang kosteloos. Daarna behoud ik mij het recht voor om  50 % van de prijs van de betreffende behandeling in rekening te brengen. 
Neem bij ziekte of overmacht contact met mij op, dan zoeken we naar een passende oplossing.

 

Beroepsvereniging

 

Ik ben aangesloten bij de IPTA, de beroepsvereniging voor Integral Pelvic Therapy.

 

Klachten

 

Het kan voorkomen dat je als cliënt van mijn praktijk een klacht hebt over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat je deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Ik zal mij inzetten om naar je klacht te luisteren, en samen te zoeken naar een passende oplossing. 

Als we er samen niet uit komen, dan kan je gebruik maken van een gratis klachtenfunctionaris. Indien ook dit niet een passend resultaat geeft, dan kan je terecht bij het NIBIG, een onafhankelijke en door het ministerie van VWS goedgekeurde geschilleninstantie. Klik voor meer informatie op NIBIG .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kan ook contact opnemen via onderstaand formulier:

 

(Let op! Soms komt mail afkomstig van hierbenjij.nl in de SPAM terecht. Als je een antwoord van mij verwacht en niet krijgt binnen 24 uur, kan het zijn dat deze in je spam-box terecht is gekomen)

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Ik ben niet actief op Facebook, Twitter en andere social media.