HIER BEN IK

 

Daphne Hooiveld (1981). Samen met Joost heb ik een zoon en een dochter (6 en 10 jaar). Ik ben gediplomeerd holistisch masseur en ben momenteel in opleiding tot holistisch massagetherapeut bij Holos in Utrecht. Daarnaast ben ik docent Shantala babymassage, en heb mij verdiept in zwangerschapsmassage en de beginselen van shiatsu.

 

Ik ben een balanszoeker, ik voel mij krachtig en meestal evenwichtig en wil dit graag doorgeven aan andere mensen. Ik geloof erg in de kracht en de subtiele toegevoegde waarde van massage en ben blij dat dit mijn vak is.

 

'Vroeger' ben ik opgeleid als docent beeldende kunst en vormgeving en als zelfstandig kunstenaar.

 

Naast masseren vind ik het erg leuk om te windsurfen, houd ik van een speciaalbiertje drinken in een café, van filmhuisfilms, in de natuur zijn, yoga bij Yogaya en vioolspelen (wat ik niet goed kan, maar wel heel leuk vind;)