Hoe verloopt een sessie?


DE VOORDELEN VAN MASSAGE EN BEWUSTWORDING

 

Wat heeft jouw lijf je te vertellen?

Via massage en andere werkvormen kunnen we samen op onderzoek gaan.  Tijdens een aandachtsvolle massage krijg jij de ruimte om contact te maken met wat jij voelt.

Je bent welkom om jezelf de ruimte te geven tijdens massagetherapie, of door diepe ontspanning bij een ontspanningsmassage.

En als je zwanger bent, dan geef ik je tijdens de sessie een zwangerschapsmassage.

 

Massage is helend. Het werkt ontspannend, zowel voor je lichaam als geest.

 

Er bestaan vele vormen van massage. Elke soort kent zijn eigen technieken en voordelen.

De massages die ik aanbied zorgen allereerst voor ontspanning: spieren worden soepeler, doorbloeding verbeterd, afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen aangevoerd. Ontspanning zorgt voor balans in je hormoonhuishouding, want deze is erg gevoelig voor stress. Massage heeft een positieve werking op je immuunsysteem. Maar door de aanrakingen van massage kan jij je ook echt aangeraakt voelen.

 

Ik ben constant in ontwikkeling op gebied van massage en bewustzijn. Ik gebruik technieken uit de klassieke massage, haptische massage, voetreflexologie, bindweefselmassage, holistic pulsing, thaise yogamassage en ritmische massage, opstellingenwerk en coachingstechnieken.

 

Hoe verloopt een sessie?

 

Een sessie duurt 90 minuten. Hierin is er allereerst ruimte voor ontmoeting en afstemming. Graag hoor ik van je hoe het met je gaat en waar je behoefte aan hebt.  Wil je zonder woorden voelen en diep ontspannen? Of is er een vraag bij jezelf, iets waar je naar wil kijken, vanuit je lichaam mét je geest? Klik hier voor meer uitleg over mijn visie op de kracht van aanraken en voelen.

Na het afstemmen is er tijd voor massage, of, als je dat wil,eerst een oefening. Ook kunnen we samen besluiten dat een opstelling op dat moment beter bij je past. Alles in complete afstemming met jou.

Na de massage (of opstelling)  kan je rustig bijkomen, en laten bezinken wat je hebt ervaren.

Als je behoefte hebt aan meer tijd voor massage, of als je een opstelling met massage wil combineren, dan kan je een afspraak voor een XL-sessie maken.  En als je meer informatie wil over bindweefselmassage van je rug, klik dan hier.

 

Een sessie van 90 minuten kost €75. Als je een overzicht van alle prijzen en diensten wil zien, klik dan hier.

 

Als je een afspraak wil maken dan mag je mailen naar info@hierbenjij.nl, een bericht sturen door hier te klikken, of  te bellen/ appen naar 06-18086800.

 

 

 

ontspanningsmassage | massagetherapie | individueel systemisch coachen | massage workshops | zwangerschapsmassage |

mama- en babymassage | cursus babymassage | wandelcoaching |