BELANGRIJK OM TE WETEN

 

-Voor elke behandeling geldt dat zowel de cliënt als ik zorgen voor een normale lichamelijke hygiëne

 

-Het spreekt voor zich dat wat er besproken wordt tijdens en rondom de behandelingen in vertrouwen gebeurd en veilig is.

 

-ik gebruik altijd puur plantaardige massageolie (dus geen minerale oliën met toevoegingen die mogelijk schadelijk zijn). Mocht je allergisch zijn voor een bepaalde olie, dan hoor ik dat graag en kijken we of er een alternatief is.

 

-De duur van een sessie is de tijd die we besteden aan afstemmen, massage en/of opstellingen,  bijkomen en afronden. Wees op tijd, maar kom niet te vroeg.  Ik heb een levenslang gevecht met de klok;) maar moet mij echt houden aan de tijdsduur die we van tevoren hebben afgesproken. Wel zo fijn, voor zowel mijn als jouw agenda.

 

-Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur voor aanvang van de afspraak kosteloos. Daarna behoud ik mij het recht voor om 50% van de prijs van de ingeplande behandeling in rekening te brengen. 

Neem bij ziekte of overmacht binnen 48 u voor aanvang van de behandeling contact op met mij. We zoeken dan naar een passende oplossing. 

 

-Medische kwesties dienen altijd door een arts of verloskundige beoordeeld te worden. Bij twijfel of behandeling toegestaan is, dient de cliënt altijd te overleggen met zijn/haar arts of (voor zwangere vrouwen) verloskundige.

 

-Ik ben lid van beroepsvereniging voor Integral Pelvic Therapy-practitioners, de Integral Pelvic Therapy Association (IPTA, lidmaatschapsnummer #2103).  Ook ben ik lid van het NIBIG, voor de WKKGZ.

 

- Als je een klacht hebt over mij of een behandeling bij mij, wil ik je allereerst uitnodigen om dit met mij te bespreken via mail, telefoon of in een reallife- gesprek. Graag hoor ik jouw klacht aan en kijken wij samen of we een overeenstemming kunnen bereiken.

Mochten wij er samen niet uitkomen, dan mag jij je wenden tot het NIBIG.