BELANGRIJK OM TE WETEN

 

-Als de baby- of zwangerschapsmassage bij jouw thuis plaatsvindt is het belangrijk dat je zorgt dat de verwarming een tijd voor de afgesproken tijd al hoog wordt gezet. Voor babymassage is ongeveer 24 graden een juiste temperatuur. Voor volwassenen tussen de 22 en 24 graden

 

-Voor elke massage geldt dat zowel de cliënt als ik zorgen voor een normale lichamelijke hygiëne

 

-Het spreekt voor zich dat wat er besproken wordt tijdens en rondom de massages in vertrouwen gebeurd en veilig is.

 

-ik gebruik altijd puur plantaardige massageolie (dus geen minerale oliën met toevoegingen die mogelijk schadelijk zijn). Mocht je allergisch zijn voor een bepaalde olie, dan hoor ik dat graag en kijken we of er een alternatief is.

 

-De duur van een sessie is de tijd die we besteden aan afstemmen, massage en/of opstellingen,  bijkomen en afronden. Wees op tijd, maar kom niet te vroeg. Ik heb een probleempje met tijdsbewaking;) maar moet mij helaas echt houden aan de tijdsduur die we van tevoren hebben afgesproken. Wel zo fijn, voor zowel mijn als jouw agenda.

 

-Medische kwesties dienen altijd door een arts of verloskundige beoordeeld te worden. Bij twijfel of massage toegestaan is, dient de cliënt altijd te overleggen met zijn/haar arts of (voor zwangere vrouwen) verloskundige.