Prijzen en belangrijke informatie

 

 Sessie- 90 minuten | €75

In een sessie van 90 minuten is er ruimte om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt (ontspanningsmassage, massagetherapie, opstellingen), daarna volgt de massage of opstelling en dit wordt afgerond met tijd om bij te komen zodat je weer veilig de rest van de dag in kunt.

 

XL-sessie - 2,5 uur | €125

In een extra lange sessie is er nog meer tijd voor massage, of voor een combinatie van massage en opstellingen. Ook hier stemmen wij eerst af waar je behoefte aan hebt, vind er vervolgens massage en/of  een opstelling plaats en is er tijd om bij te komen van wat je hebt ervaren.

 

Sessie met bindweefselmassage - 1 u 45 m |  €87,50

 

In een sessie met bindweefselmassage beginnen we met afstemmen, dan volgt de bindweefselmassage (dit duurt doorgaans ongeveer 75 minuten) en is er daarna tijd om bij te komen en de massage te laten bezinken.

 

Sessie met zwangerschapsmassage - 90 min | €75

In een sessie met zwangerschapsmassage is er ruimte om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt, word je gemasseerd en is er daarna tijd om bij te komen van de massage zodat je weer veilig de rest van de dag in kunt.

 

Mama- en babymassage aan huis - 2,5 uur | €150

Bij een mama- en babymassage aan huis leer ik hoe mama (en papa of een ander iemand die met de baby verbonden is) de baby kan masseren, vervolgens ontvangt mama een heerlijk ontspannende massage. De babymassagereader mail ik achteraf door.

Deze prijs is exclusief parkeergeld (al kom ik het liefst met mijn bakfiets als dit voor mij mogelijk is) en  reiskosten (in Utrecht-stad reken ik geen reiskosten, voor de omliggende gemeentes €10. Mocht je verder weg wonen, bel of mail mij even om te overleggen).

 

Individuele cursus babymassage aan huis - 2 x ongeveer 60 minuten | €125

Ik kom 2 keer naar jullie vertrouwde omgeving, dat is wel zo fijn voor baby en verse mama's. Deze prijs is exclusief parkeergeld (al kom ik het liefst met mijn fiets als dit voor mij mogelijk is) en  reiskosten (in Utrecht-stad reken ik geen reiskosten, voor de omliggende gemeentes €10. Mocht je verder weg wonen, bel of mail mij even om te overleggen). De prijs is inclusief een ingebonden reader.

De cursus babymassage kan ook in groepsverband, met een door jouzelf samengesteld groepje baby's met hun vader en/of moeder. Er zijn dan drie sessies. Prijzen en locatie in overleg.

 

 

Let op! Voor alle massages aan huis geldt dat ik niet aan huis kom bij mensen die een hond in huis hebben. Dit ivm een allergie. Tenzij we kunnen masseren in een kamer die altijd hondvrij is.

 

Sessie aan huis - 90 min | €90

In een massagesessie aan huis beginnen we met afstemmen waar behoefte aan is, vervolgens maak ik een pop-up massagepraktijk, met massagetafel, handdoeken, olie. Na de massage ruim ik alles weer op.

De totale tijdsduur is 90 min (dus incl. afstemmen, klaarzetten van massagetafel en weer opruimen).

 

Workshop massage - 4, 5 uur | €225

Dit is inclusief readers, fruit, thee/koffie.

 

Wandelcoaching 60 min | €60

                                     90 min | €75

We spreken af in Rhijnauwen of Beerschoten en wandelen samen  door het bos waarbij jouw bewustwording centraal staat.

 

Cadeaubon

Alles wat hierboven staat kan je ook aan iemand cadeau geven. Dezelfde prijs als hierboven is dan geldig. Klik hier voor meer informatie. Als je eerst wil afstemmen met mij of het een geschikt cadeau is voor iemand, dan mag je altijd even bellen naar 06-18086800 of mailen naar info@hierbenjij.nl

 

Alle prijzen zijn exclusief eventuele parkeer- en reiskosten. Annuleren kan tot 24 van tevoren kosteloos. Daarna reken ik 50% van de prijs.

 

 

 

 

 

 

.