Individueel systemisch coachen

 

 

 

 

Een (familie)opstelling is een hele krachtige manier om inzicht te krijgen in jezelf.

 

Een opstelling is een methode om op zoek te gaan naar de onderliggende dynamiek van een probleem. Je brengt een vraag in, waar je op het moment mee worstelt. Dit kan iets wat zich voordoet in je privéleven, maar ook op je werk. Het kan ook een patroon van jezelf zijn dat je herkent en waar je dieper inzicht over wil hebben, of een oude pijn waar je nu mee worstelt.

 

Ik nodig je uit om via je lichaam te ervaren wat er onder jouw vraag ligt. Voor veel mensen betekent het inzicht in zichzelf, en daarmee start vaak een helingsproces.

 

Een sessie individueel systemisch coachen zet vaak een proces in gang. Desgewenst kunnen we een vervolgafspraak maken voor massagetherapie, een wandeling of nog een opstelling, om dit proces te ondersteunen.

 

Een sessie kan nog intensiever worden als je het afsluit met een massage. Je lichaam en je geest krijgen in de diepe ontspanning van een massage nog meer de ruimte om datgene wat je hebt gezien te verwerken.

 

Ik geef de opstelling individueel.

 

Een sessie met een opstelling duurt 90 minuten en kost €75.

Het is ook mogelijk een opstelling met een massage te combineren. Mocht je dit willen dan maken we een afspraak voor een

XL-sessie, dit duurt 2,5 uur en kost €125.