INTEGRAL PELVIC  THERAPY

 

 

Integral Pelvic Therapy is een massagevorm, gericht op het vrouwelijk bekken. Dit kan zowel inwendig als uitwendig zijn.
Integral Pelvic Therapy kan helend werken op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Vrouwen met uiteenlopende klachten of vragen in- en om haar bekken zijn welkom voor IPT-sessies. Wil je weten of IPT iets voor jou is? Kijk dan bij voor wie? 

De belangrijkste pijler van IPT is het Embodied Consent. Ik neem je in alle rust mee naar wat jouw lijf je vertelt. En pas als je een ‘ja’ voelt in je hoofd, hart en lijf, nemen we de volgende stap.
Hierdoor kom je in contact met jezelf, met jouw grenzen, en met je wensen.

IPT bestaat, afhankelijk van jouw klacht of hulpvraag, meestal uit een aantal sessies. Deze worden altijd voorafgegaan door het invullen van een intakeformulier ( dit doe je thuis) en een  intakegesprek van ongeveer een uur.
Tijdens de intake bespreken we je hulpvraag, je intentie en bekijken we of er contra-indicaties zijn ( waardoor het kan zijn dat ik besluit dat IPT niet geschikt is voor jou). Er zijn een aantal algemeen geldende contra-indicaties. Deze vind je hier .  Maar er zijn ook situaties waarin een contra-indicatie relatief is. Mail gerust als je hier vragen over hebt.

Minimaal 24 uur na de intake kunnen we een eerste sessie hebben. Zo heb jij ruim de tijd om te voelen of je een ‘ja’ waarneemt in jezelf. 

Een IPT- sessie duurt 2 uur en heeft globaal de volgende indeling:
-een gesprek, hierin bespreken we jouw intentie en hoor ik graag hoe het met je gaat. 
- de massage
-een nagesprek, hierin bespreken we hoe de sessie voor jou is geweest.

Ook spreken wij een aantal evaluatiemomenten af.

 

Een intake duurt 60 minuten en kost €95.

Een IPT-sessie duurt 2 uur en kost €220.

 

Als je meer wilt lezen over Integral Pelvic Therapy, klik hier.

Voor een overzicht van alle prijzen klik hier .

Ik ben bezig mijn praktijk te transformeren van allerlei types (ontspannings)massages naar uitsluitend Integral Pelvic Therapy en massagetherapie. Uiteraard maak ik ook bij IPT gebruik van allerlei kennis en technieken die ik al in mijn vingers heb.


Mocht je alvast iets willen vragen over IPT of een afspraak willen maken voor een intake,neem contact op via het contactformulier,  mail naar info@hierbenjij.nl of bel 06-18086800