Iemand een massage als cadeau geven?

Ben je op zoek naar een origineel en heerlijk cadeau?

Je kan bij mij een cadeaubon kopen.  Het ideale cadeau voor bijvoorbeeld: een zwangere vrouw (ik werk met een speciale zwangerschapstafel waarbij ze op haar buik kan liggen), een vriend of vriendin die wel toe is aan een beetje ontspanning of gewoon iemand die je heel graag wilt verwennen met een speciaal cadeau.

 

Al mijn sessies zijn ook te koop als cadeaubon.

 

En als je op zoek bent naar een kraamcadeau: met de cursus babymassage maak je elke verse papa en mama (en baby natuurlijk!) superblij. Of de mama- en babymassage  .Ik kom dan aan huis en leer eerst aan mama hoe ze haar kindje verantwoord kan masseren en vervolgens ontvangt mama zelf een massage.

 

Hoe werkt het?

 

Jij laat mij weten welk soort massage je graag cadeau wilt doen. Ik stuur jou vervolgens een factuur en als deze voldaan is maak ik een leuke cadeaubon en die stuur ik naar je op per post (+ €1,95) op als pdf per mail (gratis). En als je bij mij in de buurt woont doe ik 'm gratis bij je door de brievenbus. Jij geeft de cadeaubon aan wie je hem graag wilt geven.
De ontvanger mag vervolgens met mij een afspraak maken. Ik werk op flexibele tijden, dus in elke agenda kan wel een plekje gevonden worden voor een massage.

 

De cadeaubon is een jaar geldig en is niet inwisselbaar voor geld en niet te gebruiken in combinatie met kortingsacties.

 

Zie voor prijzen de prijslijst.

 

Meer informatie? Bel 06-18086800 of mail naar info@hierbenjij.nl